over_ons_Arja_en_RobBegin 2011 hebben wij voormalig boerderijcamping St. Petrus overgenomen. Het bedrijf was net voor de overname gegroeid qua aantal plaatsen maar liep desondanks qua omzet terug.

Met veel enthousiasme zijn we deze uitdaging gestart. Allereerst een naamsverandering naar “Camping Petrushoeve” omdat de oorspronkelijke naam niet meer paste bij de omvang en omdat het geen actieve boerderij meer was. Een nieuwe website en folder volgden snel.

De eerste jaren hebben we heel veel opgeruimd om de uitstraling van het bedrijf een andere “look” te geven. De winterperiodes gebruikten we om voorzieningen op te knappen, achterstalling onderhoud in te halen en om het groen bij te werken.

Inmiddels is het eind 2021. Na ruim 10 jaar hebben we een goede basis bereikt maar dat wil niet zeggen dat er geen wensenlijstje meer is. Elk jaar kijken we weer naar nieuwe aanpassingen waarbij het kleinschalige, rustige en landelijk karakter van de camping niet te kort wordt gedaan. Het is niet de bedoeling om, ondanks dat we daar wel de ruimte voor hebben, groter te groeien.

We kijken er naar uit om u in seizoen 2023 als campinggast te mogen begroeten.

Buitengewoon genieten van onze camping en de prachtige omgeving.

Graag tot ziens. Rob en Arja van Gils.